Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Buďte fit s novým fitness centrem B-FIT v Rokycanech!

1095.jpg
1095.jpg

Be cool,be fit!

Nově zřízené fitness centrum v Rokycanech odstartovalo svůj provoz k 1. listopadu 2017, a to ve zcela nově zrekonstruovaném prostoru. Centrum působí velmi příjemně a panuje zde skvělá a přátelská atmosféra. V Bfitu najdete kardio zónu, činkárnu a především excelentní posilovací stroje GRUNSPORT deluxe.

Milá obsluha vás s radostí uvítá a kdykoliv zodpoví vaše dotazy. Řidiči aut si také nemusí dělat žádné starosti, v areálu se nachází dostatek parkovacích míst.

1100.jpg
1100.jpg

Bfit

Hlásá a nabádá: "Be cool, be fit!" Tento slogan v Bfitu podpořili i "neuvěřitelnou" otevírací dobou. Na své si přijdou ranní ptáčata i opozdilci. Můžete přijít téměř kdykoliv! Otevřeno je zde pro držitele permanentek 7 dní v týdnu, od 4:00 do 23:00. Pro ostatní sportovce je pak návštěvní doba od 8:00 do 20:30.

Bfit se chce zároveň postarat i o váš maximální komfort. Ke každému vstupu vám zdarma zapůjčí čistý ručník a pro špičkový výkon ještě obdržíte iontový nápoj! Na baru si můžete také zakoupit další produkty jako například proteinové tyčinky či BCAA.

A když se stanete našim dlouhodobým členem? Získáte další super bonus! Měření přístrojem InBody zdarma. Přeměření probíhá jednou za měsíc a vy tak můžete sledovat, jak si vedete. Kolik tuku je pryč a naopak kolik svalové hmoty přibylo.

1102.jpg
1102.jpg

Využití CLUBSPIRE

Bfitu jsme poskytli následující CLUBSPIRE moduly:

  • sklad
  • pokladna
  • rezervace
  • řízení vstupů
  • e-mail
  • členství
  • kredit
  • permanentky
  • zákaznické identifikátory
  • webové rezervace
  • e-platba
  • platby a splátky členství
1098.jpg
1098.jpg

HARDWARE

Mohli jsme se "vyřádit" i na hardwarových požadavcích centra. Zajistili jsme přístupový systém do areálu fitness (přes branku), do šaten, skladů a technických místností. Vstup do fitness jsme opatřili turniketem. Poskytli jsme také ostatní systémové položky: PC, monitor, záložní zdroj, webkamera, pokladní tiskárna, pokladní šuplík, čtečku EAN a čtečku čipů, čipové karty a klíčenky.

Máte svou individuální představu nebo potřebujete poradit? Kontaktujte nás zde, prosím.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více