Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

CLUBSPIRE boduje v Západních Čechách


Během první poloviny ledna uskutečnil tým CLUBSPIRE hned 2 instalace v sokolovském a mosteckém sportovním centru. Přečtěte si více o řešeních na míru přímo našim novým klientům.

Fitness Ural Sokolov

Již za několik dní otevírá v Sokolově své brány zbrusu nové Fitness centrum Ural. Pro klienty centra je nachystáno velmi bohatě vybavené fitness s širokou nabídkou strojů a cvičebních zón, které jsou uzpůsobeny jak výkonnostním sportovcům tak začátečníkům.

Kromě klasického fitka jsou k dispozici i 3 sály pro skupinová cvičení v 25 různých podobách, včetně cvičení pro děti. Na své si přijdou i milovníci krásného opálení - využít mohou moderní solárium.

Po skončení sportovních aktivit nabízí své služby příjemná kavárna s výhledem na náměstí.

Nejmodernější fitness centrum v Sokolově nepřistoupilo na žádné kompromisy a zvolilo moderní cestu v rámci budování svého podnikání. Hlavním úkolem pro dodavatele správního systému byla maximální úspora provozních nákladů centra.

S tímto úkolem jsme se úspěšně vypořádali a dostali jsme tak šanci nainstalovat systém CLUBSPIRE v jeho komplexní podobě. Ta v sobě zahrnuje v rámci softwarového vybavení webové rezervace, správu členství, řízení vstupů a jednotlivých částí objektu zamezující černým vstupům, pokročilé marketingové nástroje, skladové hospodářství a mnoho dalších "vychytávek".

Ovšem silnou stránkou CLUBSPIRE nejsou pouze dodávky softwarového řešení. Fitness centrum Ural využilo také možnosti dodání vstupního čipového systému s členskými kartami a také komplexního šatního systému obsahujícího skříňky s čipovým mechanizmem.

Perfektní připravenost centra po všech stránkách bude zcela jistě velkým lákadlem pro všechny milovníky fitness ze Sokolova a jeho okolí.

Star Gym Most

Dalším ze západočeských sportovních center využívajících CLUBSPIRE je mostecký Star Gym. Toto centrum nabízí svým zákazníkům prostor rozdělený do 2 částí - klasické fitness s širokou škálou strojů a také "boxovnu" určenou pro stoupence tohoto tvrdého sportu.

V případě Star Gym se jedná o mnohem jednodušší instalaci, než je tomu v případě Fitness Ural v Sokolově. Jedná se vlastně o lehké rozšíření základního balíčku pro malá sportovní centra SmartBox, který v základu nabízí hardware v podobě "all-in-one" PC s dotykovou obrazovkou, pokladní šuplík a čtečku čárových kódů.

Ze softwaru je potom k dispozici vše pro správu rezervací a vstupů, správu zákaznických účtů a permanentek, dále pak manažerské přehledy, skladové hospodářství a další praktické moduly.

Rozšíření pro Star Gym spočívá v možnosti tisku účtenek na vlastní tiskárně a používání zákaznických karet s potiskem a EAN kódem.


Velkou výhodou, kterou poskytl tým CLUBSPIRE mosteckému Star Gymu, byla expresní doba dodání veškerého výše zmíněného vybavení. Včetně instalace a proškolení personálu nám vše trvalo pouhý týden! Velice nás tedy těší, že náš nový klient může velmi rychle čerpat všech výhod, které mu řešení SmartBox nabízí a poskytovat tak svým zákazníkům vysoký uživatelský komfort.

Pokud vás zaujala naše řešení na míru pro malá, střední i velká sportovní centra, neváhejte nás kdykoli kontaktovat. Rádi se s vámi podělíme o naše bohaté zkušenosti.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více