Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

CLUBSPIRE pomáhá ve fitku i v dámském klubu.

Rezervační systém CLUBSPIRE nově používají tři velmi rozdílná sportovní centra. Jak jsme si s tím poradili?

1197.jpg
1197.jpg

RS Gym

Pražský RS Gym potěší drsňáky i princezny. Nabízí totiž všechno od boxu až po jemnou ranní jógu. Kromě klasického crossfitu nebo kruhového tréninku můžete vyzkoušet netradiční jógu v solné jeskyni, zumbu, TRX nebo baby-friendly pilates, na které s sebou klidně vezměte i děti.

CLUBSPIRE řešení

Celkem 24 nabízených forem tréninku si žádá přístupový systém, na který se můžete spolehnout. Kromě rezervačního, pokladního a skladového modulu jsme zajistili i karty a permanentky. Díky e-mail modulu dostávají klienti RS Gym nejnovější informace o novinkách a akcích. A mohou si zařídit i výhodné členství.

1196.jpg
1196.jpg

eMfit

Nový prostor v Třinci věnovaný pouze ženám. eMfit je čistě dámské fitness studio, kde se nemusíte stydět dát si pořádně do těla. Jako fitness pro ženy nabízí skupinové lekce přizpůsobené něžnému pohlaví a jeho potřebám – aerobic, hormonální jógu, ale třeba i cvičení s názvem Problémové partie. A poradí vám tady i se zdravou výživou.

CLUBSPIRE řešení

Na lekce v eMfit se můžete objednat díky našemu online systému rezervací. Použili jsme moduly pokladna, sklad, e-mail, SMS, členství, permanentky, karty, rezervace, GDPR a EET. Dodali jsme i záložní zdroj, tiskárnu účtenek, čtečku EAN a 100 čipových karet.

1195.jpg
1195.jpg

eFFko

Místo, kde vás namasírují, provedou funkční diagnostiku pohybového aparátu a pak poradí se cvičením. To je nově otevřené eFFko v Praze. Nejedná se totiž o klasické fitness, ale o zdravotně-kondiční centrum. Zaměřují se tady hlavně na zdravá záda a chodidla, kterým jsou věnované speciální lekce. Můžete sem zajít třeba i na vzdělávací workshop o tom, jak se správně starat o svou páteř. Na své si v eFFku ale přijdou i milovníci rychlejších pohybů. V nabídce skupinových lekcí nechybí klasický kruhový trénink, power jóga nebo intenzivní intervalová Tabata.

CLUBSPIRE řešení

Mít pod kontrolou tak rozmanité portfolio pomáhá centru náš online rezervační systém. eFFKu jsme dodali většinu modulů – pokladnu, sklad, e-mail, SMS, členství, permanentky, karty, rezervace, e-platby, náhradníky, GDPR a EET. Z hlediska hardwaru jsme pak zajistili PC s monitorem, záložní zdroj, tiskárnu účtenek, pokladní zásuvku, čtečku EAN a 100 čipových karet.

Potřebujete poradit, ale do Brna to máte daleko? Všechny tyto klienty jsme proškolili na dálku. Napište nám a zeptejte se, jak může CLUBSPIRE zjednodušit práci vám.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více