Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

CLUBSPIRE spojil Profesionální tanec s webem a novými online rezervacemi na míru

Profesionálne tanečné centrum

1276.jpg
1276.jpg

Řeč je o tanečním studiu MOWING WORLD v úplném centru Prahy, otevřeném od tohoto února. Studio je spojené se jménem Tom Robin, dříve působícím na muzikálové scéně. V současnosti se věnuje organizační, dramaturgické a choreografické práci nebo modelingovým a filmovým akcím.

1278.jpg
1278.jpg

MOVING WORLD

Nabízí luxusní prostory a profesionální lektory známých jmen na pražské taneční scéně K dispozici je rozmanité portfolio kurzů a otevřených lekcí jak pro zaběhnuté tanečníky, tak pro ty nejmenší. Samozřejmě nechybí ani fitness tréninky. Kromě zlepšování tanečních technik nebo fyzické kondice se můžete občerstvit v kavárně, která je součástí tanečního studia.

1279.jpg
1279.jpg

CLUBSPIRE řešení

Také jsme nezapomněli na bezpečnost a automatizaci a při vstupu Vás přivítá příjemná obsluha, která Vám ráda vyhoví a do sálu se automaticky dostanete díky klubové kartě s čipem. Samozřejmostí jsou rezervace a objednávání online kurzů, kde CLUBSPIRE propojil síly s dalším webovým týmem a online rezervace dostaly nový oděv speciálně pro MOVING WORLD. Prohlédnout si je můžete na:

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více