Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

CLUBSPIRE, to je komplexní software ušitý na míru

Komplexní software pro správu sportovních a wellness center CLUBSPIRE je díky svému modulárnímu systému velmi oblíbeným řešením v celé ČR i na Slovensku. Ostatně přesvědčte se sami.


Přichází konec léta a s ním i nové implementace CLUBSPIRE ve sportovních a wellness centrech. Vybrali jsme pro Vás nejzajímavější klienty, kteří v poslední době začali využívat náš systém.

Friends Fitness

Toto brněnské fitness centrum si prošlo poměrně dynamickým vývojem, který stojí za krátké seznámení. Ještě na začátku léta patřilo pod známý franšízový řetězec, v jehož rámci ale majitelé i přes veškeré vynaložené úsilí nedokázali dosahovat požadovaných hospodářských výsledků. Začali se tedy poohlížet po vlastním řešení, které by jim pomohlo uchopit své podnikání do vlatních rukou.

Po zkušenostech, kterých majitelé nabyli během svého působení v oboru, jim bylo jasné, že bez odpovídajícího komplexního softwaru pro správu webových rezervací poskytujícího širokou škálu marketingových a manažerských nástrojů to nepůjde.

Několik dní strávených hledáním takového řešení stačilo majitelům centra k objevení internetové nabídky CLUBSPIRE, které se rozhodli využít. Od poptávky a specifikace požadavků až po celkové spuštění systému pak uběhly pouze 3 týdny.

Dnes již může Friends Fitness plně čerpat veškeré výhody spojené s komplexní správou centra, zejména pak s marketingovými nástroji, které jsou naprosto stěžejní k přilákání nových zákazníků.

Centrum sportu Bobrky

Centrum sportu Bobrky, které funguje v rámci významné přepravní společností Valatrans, je nově zrekonstruovaným multisportovním centrem, kde k celkové revitalizaci přibyl i zcela specifický software pro jeho komplexní správu v podání CLUBSPIRE.

Vsetínské sportovní centrum nabízí kromě sálových aktivit i prostory k provozování raketových sportů jako tenis, squash, badminton a stolní tenis, ale také možnost zahrát si s kamarády či kolegy floorbal nebo footsal na velkém hřišti.

Občertvení po sportovních aktivitách je potom návštěvníkům centra k dispozici ve vlastním baru či restauraci.

Šíře vyžití v tomto multisportovním centru je opravdu velká, stejně takové jsou ale i nároky na jeho software. Majitelé centra požadují od CLUBSPIRE komplexní správu zahrnující online rezervace spolu s možností zabezpečených elektronických plateb přímo na internetu. Nemalý důraz je kladen také na funkčnost a flexibilitu marketingových nástrojů spolu s manžerskými přehledy pro vyhodnocování aktivit centra.

Nejzajímavější "vychytávkou", kterou jsme poskytli ve spolupráci s firmou J&R Digital, je řízení objektů s inteligentním řešením ovládání vytápění a osvětlení jednotlivých sportovišť. Haly a kurty jsou tak bez zásahu správce zejména v zimních obdobích vytápěny podle potřeby adekvátně k vytížení center. Osvětlení se potom spouští s příchodem klientů na sportoviště na základě jejich online rezervací. Obsuha nemusí nijak zasahovat a může se naplno věnovat prodeji doplňkového sortimentu a služeb.

HATEA Salon

A teď ze zcela jiného soudku. Podívejte se spolu s námi, jaké řešení jsme nabídli pardubickému welness salonu HATEA s opravdu velmi širokým portfoliem služeb od masáží přes výživové poradenství až po přístrojové hubnutí.

Nejsou to jen sportovní centra, kde se komplexní software CLUBSPIRE cítí jako ryba ve vodě. Salon HATEA nedávno implementoval naše řešení, které dle specifických požadavků obsahuje, mimo jiné, i široce využitelné marketingové nástroje. Ty jsou doplněné o moduly e-mail a voucher, jež se starají o kvalitnější komunikaci se zákazníky. Robustní správa databáze klientů potom dává možnost segmentovat zákazníky do skupin dle libovolných parametrů.

Díky široké nabídce doplňkového zboží využil wellness salon HATEA také modulů skladového hospodářství a pokladního systému, které umožňují neustálý přehled a kontrolu nad hospodařením centra. Zajímavostí je také poskytnutí systému hodnocení jednotlivých masérů, od něhož se potom odvíjí jejich odměňování.


CLUBSPIRE dokáže ušít řešení na míru opravdu každému. Chcete-li se informovat o možnostech pro Vaše sportovní či wellness centrum, naváhejte nás kdykoli kontaktovat.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více