Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

CLUBSPIRE v ráji Adama Ondry

Kdo by neznal Adama Ondru, nejlepšího lezce světa? Jméno kudrnatého sympaťáka je od letoška spojené s novým lezeckým centrem Hangar. Jedno z nejmodernějších boulderových zařízení Evropy vzniklo v Brně, co by kamenem dohodil od sídla naší společnosti. Se sousedy jsme navázali spolupráci a společně vymysleli, jak to udělat, aby se odbavení vstupu nepodobalo zdolávání osmitisícovky.

Pod dohledem nejpovolanějšího

V brněnské Pražákově ulici najdete ráj všech milovníků boulderingu, tedy lezení bez lana. 1000 metrů čtverečních lezecké plochy dělá z nově otevřeného Hangaru největší lezecké centrum v republice. Zařízení světové kvality je oficiálním tréninkovým centrem české lezecké reprezentace – třeba Adam Ondra se tady připravuje na olympiádu v Tokiu. Na otevření místa, které nemá v Česku obdoby, se rodák z Brna sám aktivně podílel. Jeho celý název proto zní Hangar – climbing playground by Adam Ondra.

Začátečníci i profesionálové vítáni

Díky své rozloze je Hangar místem, kde si na své přijde každý lezec. Uspokojí i ty nejlepší a nejnáročnější, je ale ideální i pro úplné začátečníky. Najdete tady víc než 200 cest všech obtížností, kromě toho také speciální tréninkovou stěnu nezbytnou pro profesionální přípravu. Rodiny s mini lezci zase potěší dětská stěna pro nácvik s lanem. Ke zlepšení kondice můžete využít i posilovnu. Její součástí jsou třeba hrazdy, kruhy, kettlebelly, systém board, moonboard, kampus nebo tréninková 40°. Pokud by vám při sportování vyhládlo, místní bistro nabízí záchranu v podobě vynikajících jídel z čerstvých surovin. A kdybyste chtěli ze stěny pokračovat za nějakým venkovním dobrodružstvím, zastavte se po tréninku v obchodě s outdoorovým vybavením.

CLUBSPIRE pro Hangar

Nejmodernější lezecké centrum tuzemska si zaslouží komplexní odbavovací systém, který usnadní provoz takové špičky. Jsme hrdí, že jsme mohli přispět svou troškou do mlýna a pronajmout Hangaru CLUBSPIRE řešení.


Co všechno jsme dodali?

Vybavení recepce:

  • PC, monitor, záložní zdroj, tiskárnu účtenek, webkameru, tablet, čtečku EAN

Přístupový systém:

  • nástěnná čtečka čipů napojená na elektrozámek u branky, která pouští pouze klienty s vytvořeným vstupem,
  • čipové klíčenky s potiskem loga centra

Licenci:

  • pokladní a skladové hospodářství vč. EET
  • zákaznické motivátory: členství, kredit, permanentka
  • online rezervací vč. e-platby (online nákup permanentky, členství, depositu)
  • emaily, vouchery



Už jste si v Hangaru byli zalozit? Kdoví, třeba tam potkáte samotného Adama Ondru. Zastavte se odkoukat jeho triky a zjistěte, jakou obtížnost cesty zvládnete vy.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více