Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Fitness pro handicapované

V CLUBSPIRE se každodenně setkáváme s novinkami, trendy a zajímavými projekty v oblasti fitness a wellness. Jedním z našich posledních zákazníků se stalo i fitness IFC Fitness v Pardubicích a jelikož tomuto projektu velmi fandíme, rádi bychom ho podpořili tímto článkem.

O IFC Fitness Pardubice

Chceme v našem Integračním fitness clubu zpřístupnit zdravý životní styl spojený se sportem, jenž je pro každého z nás běžným standardem, všem lidem, a to i těm s handicapem. V prostředí ve kterém nebudou separování od ostatní populace, ale kde mají přirozený kontakt s okolím. V prostředí ve kterém jsou stejné podmínky pro všechny bez rozdílu a které lidem se zdravotním handicapem umožňuje maximální stupeň soběstačnosti a možnost seberealizace.

Posilovací stroje v českých fitness centrech nejsou pro cvičení lidí s tělesným handicapem přizpůsobené. Koncepce vybudování sportovního centra pro širokou veřejnost včetně osob se zdravotním postižením je v Pardubickém a Královéhradeckém kraji zcela ojedinělá. Smyslem tohoto centra je umožnit plnou integraci všem lidem a to ve smyslu, že jim nebude umožněno pouze sportovat ve skupině podobně znevýhodněných jedinců. Ale na rozdíl od podobných doposud vybudovaných zařízení, mohou u nás lidé s postižením sportovat, setkávat se i s lidmi bez handicapu a smysluplně trávit svůj volný čas v přirozených podmínkách.

Neméně důležitou přidanou hodnotou integračního fitness centra IFC bude možnost pravidelného setkávání „zdravých“ jedinců s lidmi, kteří se s nějakým handicapem potýkají a kteří se i přes tuto nepřízeň osudu nevzdávají a snaží se být aktivní. Toto může mnohé vést ke změně v hierarchii hodnot a k jinému úhlu pohledu na osoby s postižením.

Za CLUBSPIRE přejeme mnoho úspěchů!

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více