Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Odpočinek i trénink najdete v centru Slovnaft Relax

1174.jpg
1174.jpg

Krásné a funkční

Hned u vchodu vás uvítá milá recepce, kde poradí nejenom s permanentkami a vstupem, ale uvaří také lahodnou kávu nebo připraví například proteinový shake. A pak už si jen vybrat, jestli vyrazíte na masáž, s přáteli do kuželkárny nebo vyberete nějakou skupinou lekci.

Na první pohled vás zaujmou čisté designové prostory v dřevěném dekoru doplněné o moderní šedé a pískové odstíny. Fitness klub Slovnaft má všechno, co potřebujete. Posilovací zóně perfektně přisluhuje kardio zóna. Na to navazuje relaxační část, kde si zase připadáte jako v tom nejluxusnějším wellness centru. Stěna s živými květinami vás dovede až k pohodlným lehátkům a třem druhům saun.

1175.jpg
1175.jpg

Speciální přání? Žádný problém

Skvělé moderní vybavení, možnosti masáží a saunování jsou ale jen začátek výčtu možností, které centrum nabízí. Pokud hledáte originální prostor pro teambuilding nebo párty s příteli, můžete si pronajmou terasu s výhledem a uspořádat skvělou grilovačku. Připravit si můžete vlastní dobroty, využít můžete také komplexní zajištění catering, který si můžete ve Slovnaft Relax objednat. Každou první sobotu v měsíci v centru najdete také speciální nabídky pro ženy. A v neposlední řadě můžete také sledovat blog centra, kde se dozvíte zajímavosti o jednotlivých aktivitách a sportech nebo různé tipy.

1176.jpg
1176.jpg

CLUBSPIRE mezi TOP aplikacemi

To vše si můžete rozmyslet už doma. Díky přístupovému systému od CLUBSPIRE se můžete v pohodlí usadit, online se zaregistrovat a prohlédnout si všechny možnosti, které centrum nabízí.

Pokud nemáte čas na zkoumání centra u notebooku, a přesto byste si jej chtěli alespoň online proklepnout, nainstalujte si mobilní aplikaci. Tu jsme do Slovnaft Relax zatím dodali ve verzi pro Android, iOS na sebe nenechá dlouho čekat. A stojí to za to. Aplikace se nedávno objevila na 4. místě popularity v kategorii Zdraví a fitness na Google Play, takže víme, že ji zákazníci rádi používají. Budete jedním z nich?

Technické zajištění

Na závěr pro vás máme krátký výčet toho, co všechno jsme pro Slovnaft Relax zajišťovali:

  • Plná licence Enterprise,
  • online rezervační systém a mobilní aplikace,
  • tripodový turniket,
  • čtyři přístupové čtečky,
  • 75 čipových šatních zámků,
  • kompletní vybavení recepce.

Slovnaft není potřeba představovat. Největší slovenská rafinérsko-petrochemická společnost má vlastní nadaci pro mladé talenty, podporuje sportovce a je také partnerem projektu Zelené oázy. Kromě společenské odpovědnosti se Slovnaft nově zaměřil také na to, aby pomohl lidem cítit se lépe. A CLUBSPIRE stojí u toho.

V Bratislavě na levém břehu Dunaje, nedaleko dvoupatrového Prístavného mostu, vyrostlo v areálu Slovnaft nové sportovně-relaxační centrum dostupné pro širokou veřejnost. Po celý týden od brzkého rána až do pozdních večerních hodin tu najdete individuální zóny, osobní trenéry i skupinové lekce.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více