Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Partnerství a asociace

Partnerství s 3D Fitness

CLUBSPIRE navázal úzkou spolupráci s jedním z nejvýznamnějších dodavatelů vybavení pro fitness centra v České republice. Zjistěte více o tomto partnerství!

3D Fitness je společnost nabízející vše pro fitness a funkční trénink po celé České a Slovenské republice. Svým zákazníkům, mezi které patří nejedno úspěšné fitko, dodává profesionální fitness nářadí, sportovní hudbu a také pomáhá s realizací celého prostoru.

Ve 3D Fitness jsou přesvědčeni, že pro poskytování špičkových služeb musí být neustále v kontaktu s praxí. I proto v roce 2006 otevřeli Studio Žamberk, kde provozují dva sály se širokou nabídkou skupinových cvičení (více než 30 lekcí týdně) a možností dalšího využití.

Ostatně tým 3D Fitness tvoří samí osobní trenéři, lektoři nebo asistenti v komerčních fitness centrech s více než desetiletou praxí. Aby své poznatky mohli předávat dál, založili si 3D Fitness Academy, kde vzdělávají budoucí osobní trenéry a fitness profesionály.


Přijeďte do Prahy na 3D Fitness kongres

Tím aktivity týmu okolo 3D Fitness nekončí. 21. listopadu v Praze pořádají už 7. ročník 3D Fitness kongresu. Jde o největší fitness akci ve střední Evropě pro všechny majitele fitness center, osobní trenéry, instruktory skupinových lekcí a fitness nadšence.

Účastníci se mohou těšit na 100 lekcí a odborné přednášky pod taktovou 20 lektorů ze 7 zemí světa. A nebudeme chybět ani my. Na kongresu budeme přednášet o speciálním softwaru a hardwaru pro fitness centra.

3D Fitness si totiž vybralo CLUBSPIRE jako svého dodavatele

  • komplexních marketingových modulů,
  • zákaznických motivátorů a indetifikátorů
  • a online služeb

pro svá vlastní sportovní centra v Praze a Žamberku.


Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více