Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Prémiové fitness centrum Fit&Co šlape na CLUBSPIRE systému

1114.jpg
1114.jpg

Vše pod jednou střechou

Slovenské Fit&Co si pro svoje zákazníky připravilo snad všechno, co jen si mohou přát. Kardio zóna, 45 pečlivě vybraných posilovacích strojů, speciální zóna pro funkční trénink a zároveň oblíbené skupinové lekce. A pokud by se vám pod střechou nelíbilo, můžete využít venkovní část, která disponuje vybavením na workout, spinning a další aktivity. Majitelé v tomto fitku dokázali dokonale propojit zdravé cvičení, kvalitní vybavení a perfektní lokalitu.

S výhledem na břeh Dunaje si můžete nejenom perfektně zasportovat, ale zároveň si pak pod střechou obchodního centra dojít nakoupit suroviny na vydatnou večeři. Že nemáte dostatek sil a vařit se vám nechce? V tom případě si po tréninku skočte ještě odpočinout do wellness, které stejně jako posilovací zóny funguje v rámci centra Fit&Co. Tam můžete využít samoobsluhu, kde si můžete sami objednat občerstvení. Finská sauna, pára, bazén… Jednoduše všechno, co ve správném wellness potřebujete.

Komplexní zajištění pro bezproblémový chod

Dovedete si představit, že získat přehled o tak rozsáhlém centru může být docela oříšek. Proto je tu ale CLUBSPIRE, který do Fit&Co dodal čipové karty se sítotiskem a logem, které působí plasticky. To ale zdaleka není všechno. Co se hardwaru týče, zajistili jsme:

  • přístupový systém (2x skleněná motorická branka)
  • přístup do šaten klientů a trenérů
  • přístup do wellness
  • počítač s dotykovým monitorem (samoobsluha)
  • záložní zdroj
  • webkameru
  • pokladní šuplík
  • fiskální tiskárny
  • čtečky EAN
  • čtečky čipů
  • čipové karty

Rezervační systémy zdaleka nejsou jen o těch fyzických věcech. Nejdůležitější je samotný systém, který umožní správu centra. Ten náš funguje na principu modulů, které si zákazník libovolně navolí a zkombinuje podle toho, co vyhovuje právě jeho fitness centru. A jaké CLUBSPIRE moduly má Fit&Co? Jsou to:

  • sklad, pokladna, rezervace, kredit, promo kredit, firemní zákazník, on-line rezervace, e-platba, členství, platby za členství, čipové karty, stornopoplatky, e-mail, SMS, voucher, náhradníci, řízení vstupů, ovládání zařízení, dokumenty, fiskální modul a touch samoobsluha

Tak co říkáte? Není toho vůbec málo, že? Pokud jste tedy milovníky sportu a fitness, nezapomeňte tohle nabušené fitness centrum navštívit. Můžete to spojit s výletem do hor nebo nakupováním.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více