Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

S CLUBSPIRE jako na koni. V Královickém dvoře rozhodně



Víte, co je opracoviště? Pokud jste “od koní”, nepochybně jste v prostoru pro bezprostřední přípravu koně před sportovním výkonem jako doma. Díky CLUBSPIRE si teď můžete (nejen) opracoviště rezervovat v jezdeckém centru Královický dvůr.

Královický dvůr najdete ve Slaném, jen 15 minut jízdy od letiště Václava Havla směrem na Chomutov. V rozlehlém areálu se nachází opracoviště a krytá hala pro 4 koně, 2 stáje a kolbiště pro 8 koní. Samozřejmostí jsou pastviny, pro komfort jezdců bufet a dokonce rybníček. Na leden se pak chystá otevření restaurace.


S tak obrovským prostorem se nabízí široké možnosti využití a majitelé chtějí pořádat závody, kurzy a další akce. Aby zde hostům nic nechybělo, součástí areálu je i ubytování pro 33 osob ve staročeském stylu.


Na modulech se nešetřilo

Dodat hardware a software pro Královický dvůr byla pro CLUBSPIRE opravdová výzva. Potvrdilo se ale, že je náš modulární systém vhodný do každého prostředí.

V Královickém dvoře si vybrali moduly rezervace ubytování a také pokladní systém pro tisk objednávek do kuchyně. Kromě toho zvolili i klasické moduly:

Zákazníci Královického dvora budou mít čipové karty a majitelé s nimi budou v kontaktu pomocí SMS a e-mailu.


Přibude ještě hardware

Restaurace je již nyní vybavena modulem touch, takže obsluha může jednoduše spravovat objednávky pomocí intuitivního dotykového rozhraní. Po novém roce pak majitelé chystají ještě nákup hardwaru.

Zaujalo vás řešení Královického dvora? Kontaktujte nás a rádi vám představíme možnosti i pro váš podnik.








Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více