Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Trendy ve fitness a wellness 2013

Přečtěte si celý rozhovor pro server FitnessBusiness.cz, na jehož dotazy odpovídal Michal Navrátil, obchodní manažer CLUBSPIRE.

1. Jak trendy budou podle Vás pro český fitness trh v roce 2013 důležité?

Letos očekáváme několik trendů. Určitě bude sílit tlak na snižování nákladů a dojde i k dalšímu vyostření boje o zákazníka. Lidé dnes ale mají – bohužel – jiné priority než dostatek pohybu a vlastní zdraví. Zajímavým řešením pro centra proto může být vytvoření firemních programů. Firmy a společnosti mohou svým zaměstnancům dotovat cvičení a zároveň si takovou položku odečítat z daní. Vydělají na tom všichni.

2. Jak k těmto trendům plánujete přispět za Vaši firmu?

Našich více než 140 zákazníků spoléhá na to, že se k těmto problémům postavíme čelem – proto pokračujeme v rozvoji marketingových funkcí i motivačních programů. Mezi poslední novinky v CLUBSPIRE patří vyhodnocování a odměňování nejlepších zákazníků, filtr pro neaktivní členy a modul SMS. Modul Firemní členství nabízíme jako volitelnou součást systému už několik let.

Klienty budeme nadále školit nejen o nových možnostech systému CLUBSPIRE, ale také o správné komunikaci a chování se k zákazníkům. Stále důležitější je umět překvapit a potěšit.

Nově přicházíme s unikátním a dostupným řešením i pro ta nejmenší fitness. Pod názvem SmartBox se ukrývá výkonný počítač s pokladním šuplíkem, čtečkou čárových kódů a samozřejmě systémem CLUBSPIRE. Provozovatelům umožní řídit své fitness efektivně, ne za pomoci tužky a papíru – investice do něj se vrátí během několika měsíců.

3. Co plánujete důležitého pro rok 2013 a co by mohlo čtenáře našeho portálu zajímat?

Na letošek máme opravdu nabitý program – kromě dalšího rozvoje systému podle potřeb našich zákazníků se zaměříme především na vývoj nových marketingových funkcí.

Právě dokončujeme modul Voucher, který mimo jiné usnadní odměňování zákazníků, inovativní řešení chystáme i pro webové rezervace. Představíme také SmartBar, chytré řešení pro restaurace a bary. V rámci vylepšení zákaznického servisu zavedeme provoz technické podpory i o víkendech.

4. Jaká nová školení či akce plánujete pro rok 2013?

Díky velkému ohlasu podzimního CLUBSPIRE školení určitě plánujeme zorganizovat nejméně dvě další. Manažerům a majitelům sportovních, fitness i wellness center z celé ČR nabízíme prostor vyměňovat si mezi sebou názory i zkušenosti z praxe, přičemž nám zároveň získáváme cennou zpětnou vazbu pro další zlepšování našeho systému.

V plánu je i větší propagace SmartBoxu, který je ztělesněním naší firemní filozofie „Více zákazníků, méně starostí“. Malá fitness si zaslouží vědět, že konečně existuje nástroj, který jim podstatně usnadní práci.

Více o CLUBSPIRE SmartBox

Celý článek najdete na www.fitnessbusiness.cz

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více