Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Vyrazte za adrenalinem do slovenského Wake Lake

1150.jpg
1150.jpg

Snad nikdy nebyla vhodnější doba vyrazit k vodě než v nynějších tropických vedrech. Co byste navíc řekli na areál plný adrenalinu, zábavy a moderního trendy vybavení? Zveme vás na prohlídku nejnovější CLUBSPIRE instalace do slovenského Wake Lake.

Centra, kde si může člověk vyzkoušet wakeboarding nebo paddle board jsou čím dál tím oblíbenější. Zatímco ještě pár let zpět byly tyto sporty oblíbenou zábavou a atrakcí v zahraničí, v současné době se postupně dostávají i do našich končin.

Nečekejte ale takový areál na každém kroku! Slovenské Wake Lake je zatím stále jediným centrem na Slovensku, kde si můžete vyzkoušet například létání nad vodou v podobě flyboardu.

1152.jpg
1152.jpg

Snadná rezervace usnadní práci

Když už si najdete čas, abyste vyrazili do takového areálu, chcete si vychutnat každou vteřinu naplno. Zároveň se nehodláte zdržovat se zbytečnými formalitami, ale chcete vše vyřídit snadno a rychle.

Do center tohoto typu a velikosti je proto vhodné zvolit efektivní rezervační systém, který se o spoustu manuální práce postará za vás a celý provoz urychlí. Jak to může fungovat? To si ukážeme právě na příkladu Wake Lake.

1153.jpg
1153.jpg

Vyhněte se frontám

Jakmile se váš zákazník jednou zaregistruje online nebo osobně, teoreticky už nemusí nikdy znovu vkročit na recepci. Zvolenou nabídku uhradí pohodlně pomocí online platby nebo na místě, vyfotí se, dostane vodotěsný náramek a pokud potřebuje, zapůjčí si vybavení. Registrace je jednou provždy vyřízená a sportovec už se při dalších návštěvách nemusí zdržovat zdlouhavým přihlášením nebo placením na recepci. Zamíří jednoduše rovnou k vodě.

U vleku Wake Lake jsme nainstalovali dvě čtečky, ke kterým zákazník přiloží čipové hodinky a systém automaticky vyhodnotí, zda má vlekař daného člověka do areálu vpustit, nebo ne. To prakticky vypadá tak, že se rozsvítí červené nebo zelené světlo doprovázené zvukovou signalizací. Vlekař zároveň na displeji vidí fotografii klienta, takže pokud by vám hodinky někdo náhodou zcizil, dlouho si jejich výhod neužije.

1154.jpg
1154.jpg

Spokojený sportovec – věrný zákazník

Přes 20 000 facebookových fanoušků Wake Lake je více než skvělou vizitkou centra. Moderní sport, snadná rezervace a perfektní zázemí jednoduše mluví za vše. Udělejte si výlet a zajeďte bratislavské Wake Lake otestovat.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více