Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Zaujměte se svým sportovním centrem na internetu


Vzpomínáte si na úvodní díl seriálu zaměřený na marketing nejen pro fitcentra? V dnešním díle se dozvíte, jak zaujmout zákazníky online.

Internet je v dnešní době spojován spíše s lenošením a s hledáním způsobů, jak si vše co nejvíce ulehčit. Nakupujeme v e-shopech, na filmy nechodíme do kina, ale pustíme si je online, přes internet si objednáme dovoz jídla na celý den, či na seznamce poznáme svého budoucího partnera. Všechny tyto činnosti svědčí o tom, že člověk už nemusí skoro ani vytáhnout paty z domu.




Ptáte se, kam do toho všeho tedy zapadá sport? Odpověď bude nejspíš překvapivá, ale nezapomeňte, že zdravý životní styl hýbe i světem internetu. V e-shopech se dají koupit doplňky stravy pro sportovce za výhodné ceny, během minuty si stáhnete e-book s fitness recepty, nebo pustíte video na YouTube, u kterého si můžete doma zacvičit. Internet je studnicí článků o cvičení, zdravé stravě a hubnutí – těchto témat jsou také plná diskuzní fóra.

Člověk je tvor společenský, dobře pro vás - provozovatele sportovních center, protože většina z nich zamíří za sportem ven, ať už právě kvůli setkání se známými, možnosti se předvést a pochlubit svými výkony, nebo prostě jen proto, že nemají doma tak dobře vybavenou tělocvičnu.


Všichni ti, kdo tyto informace na internetu hledají a nemají to k vám moc daleko, jsou vašimi potenciálními klienty. Na internetu se ovšem maže vše, co jste doteď vnímali jako konkurenční výhody. Že máte fitko v centru, blízko zastávky a skvěle vybavené? To možná lidé, kteří kolem něj nechodí, vůbec neví. Na internetu je totiž důležitá úplně jiná poloha a to ta, kde se umisťujete ve vyhledávačích, odkud pokukují vaše bannery, nebo kde si o vás lidé můžou přečíst.

Hned na dalším místě je váš web – najdou na něm návštěvníci informace, které hledají? Není pro ně moc komplikované zarezervovat si lekci? Nehledají dlouho sekci kontakty, aby si mohli domluvit trénink s osobním trenérem? Můžou si přečíst víc informací o lektorce, která jimi vybranou lekci povede?

To je jen několik z mnoha otázek, které byste si měli pokládat, pokud už web provozujete, nebo ho teprve plánujete. Jak by měl vypadat takový web sportovního centra se dozvíte hned v příštím díle. Ale už teď vám můžeme prozradit malé tajemství. Rozhodně by na něm neměl chybět rezervační systém s možností online rezervací. Přečtěte si už dnes, co vše CLUBSPIRE umí.


Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více