Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

3 patra nadupaného fitness: Vyzkoušejte Respect Club

V ostravském fitness centru Respect Club si přijde na své snad každý. Rozmanitost nabízených lekcí a funkčních zón je rozhodně nadstandardní a k tomu takové fitko samozřejmě potřebuje i robustní rezervační systém. A kdybyste si náhodou nebyli jistí, jestli je to pro vás to pravé, můžete si vyzkoušet lekci zdarma.

1126.jpg
1126.jpg

Respect Club v Ostravě je ideálním místem pro každého, kdo nemá rád stereotyp a svoje pohybové aktivity s oblibou střídá. Třípatrové fitko na stovkách metrů čtverečních nabízí nejmodernější vybavení posilovny značky Panatta od CLUBSPIRE partnera Fitness Pro. To ale zdaleka není všechno. Ne každý rád zvedá váhy, a proto můžete využít i zónu pro posilování s vlastní vahou. Na svoje si přijdou i milovníci tvrdší zábavy, protože Respect Club nepostrádá ani fighterskou zónu nebo prostor pro CrossFit. Nikdy na to nebudete sami, protože na vás čeká celý tým profíků, který vás provede nejenom skupinovými lekcemi. Jako je třeba Jumping, Latino Dance nebo Body Styling. Není toho vůbec málo, že? Představte si, že se pořádně zničíte ve fitku. Co byste nejraději dělali hned po tom? My hlasujeme za masáž nebo fyzioterapii. To samozřejmě můžete absolvovat právě v Respect Clubu. A co víc, brzy se tahle ostravská paráda rozroste i o wellness.

S rezervačním systémem snadněji

Jakmile se jednou stanete součástí komunity Respect Club, dostanete se nejenom ke špičkovému cvičení, ale také ke spoustě výhod. Speciální nabídky a výhodná členství, bez toho už by žádné správné fitko nemohlo fungovat. Co je ale dalším nesporným předpokladem pro bezproblémový chod komplexního fitness centra, je chytrý rezervační a administrační systém. A to je zase práce CLUBSPIRE. Do Respect Clubu jsme dodali software na míru s moduly, které přesně padnou pro potřeby tohoto fitka. Z hlediska softwaru je to:

  • pokladna včetně EET
  • sklad pro přehled ekonomického hospodaření
  • nástroje pro komunikaci, jako je zaslání e-mailů, voucheru nebo SMS
  • moduly pro správu různých benefitů, jako jsou splátky členství, kredit, permanentky, promo kredit nebo status firemního zákazníka
  • online rezervace a e-platba jsou samozřejmostí, kromě toho jsme ale dodali také možnost storna a vytvoření náhradnické rezervace

Bez hardwaru by byl software k ničemu, takže jsme dodali také:

  • přibližně 180 kusů šatních zámků včetně příslušenství – a to nejsou jen tak nějaké zámky na klíček, ale elektronické offline šatní zámky s volným výběrem. Nikde se vám neválejí žádné kabely a klient si sám vybere, jakou skříňku chce.
  • jeden počítač a monitor pro server
  • tři počítače a monitory pro recepci
  • záložní zdroj
  • webkameru
  • tiskárnu účtenek
  • pokladní zásuvku
  • čtečku EAN kódů
  • dvě čtečky čipů Mifare

Tak na co čekáte? Až budete mít cestu kolem, vyzkoušejte nejenom tohle fitness centrum, ale i funkčnost našeho rezervačního systému.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více