Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

GYM24 - nonstop gym se samoobsluhou

GYM24

1264.jpg
1264.jpg

V Poděbradech vyrostlo nové Fitness centrum spojené s MMA, které založil Lukáš Blažek - dlouholetý sportovec a úspěšný zápasník. CLUBSPIRE mohl být při tom!

Rezervace si můžete zobrazit na webu v sekci PŘIHLÁSIT:

1267.jpg
1267.jpg

Můžete přijít kdykoliv

Díky konceptu GYM24 Vás nemusí omezovat svátky, víkendy ani otevírací doba. Funguje na bázi samoobsluhy a fitness centrum je otevřené non-stop. Jediné co budete potřebovat, je založit si členství nebo permanentku a v centru si vyzvednout čipovou kartu. Potom už je jen na Vás, kdy centrum navštívíte.

1268.jpg
1268.jpg

Nejen fitness

Pod jednou střechou najdete jak fitness se saunou, tak například i lekce MMA, kruhový tréning nebo i pilates či jógu. Můžete si domluvit i soukromý tréninky pod vedením zkušených lektorů.

noico

CLUBSPIRE řešení

Jsme rádi, že jsme mohli GYM24 pomoci realizovat samoobslužný provoz, jehož obliba v poslední době velmi stoupá. Postarali jsme se o vstupový systém do centra, rezervační stránky s možnosti dobití depositu, nákupu členství nebo permanentky, a to vše online ještě před první návštěvou. V centru si vyberete na co máte chuť a po přiložení čipu si sami vytvoříte účet a objednávku, která se následně zaplatí z depozitu. Tak neváhejte a navštivte v Poděbradech fitness, které je pro Vás otevřené kdykoli máte chuť si zacvičit!

Koukněte na jejich prezentační video na Facebooku:

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více