Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • CLUBSPIRE prakticky

Mobilní aplikace pro komplexní rezervační systém

Online rezervace jsou nepostradatelnou součástí většiny provozů. Zákazníci jsou zvyklí, že vše vyřídí rychle a pohodlně z domova, aniž by museli někam volat nebo chodit osobně. Většina lidí je ale zároveň zvyklá, že spoustu věcí zvládne zařídit pomocí chytrého telefonu. Držte tedy krok s dobou a získejte skvělou konkurenční výhodu. Pořiďte vašemu centru mobilní aplikaci CLUBSPIRE na míru.

Mobilní rezervační systémy jsou využívané stále více, protože ne pro každý typ služby si vystačíte pouze s responzivními webovými stránkami. První verzi CLUBSPIRE apky pro Android a iOS již úspěšně využívají některá centra, nyní jsme navíc přidali další funkce. A máte se na co těšit!

Rozšiřujeme funkce mobilní aplikace CLUBSPIRE

Kolik životních rozhodnutí člověk udělá ve sprše nebo například v tramvaji? Vsadíme se, že to bude velké procento. A vy musíte mít takové situace pod palcem. Pokud se váš potenciální klient rozhodne, že chce navštívit vaše centrum, musíte mu celý proces co nejvíce usnadnit. V CLUBSPIRE mobilní aplikaci se nyní může nový klient rychle a snadno zaregistrovat. Zaměřili jsme se na uživatelskou přívětivost, proto jej neodradí žádné zbytečné kolonky nebo malá tlačítka. Rychle, jasně a pohodlně.

Registraci má vyřízenou a teď by to chtělo nějakou tu lekci. První kliknutí tedy vedou do rozvrhu, který už klient nevidí pouze v týdenním, ale nově už v denním intervalu. Má tak přehled o tom, jaké lekce jsou konkrétní den ještě volné a kde může případně využít náhradnické rezervace. Teď už stačí jen dobít kredit, případně koupit permanentku nebo rovnou členství. A pokud si váš budoucí zákazník ještě není jistý, že chce rovnou permanentku, může jednoduše zaplatit jednorázově za každou lekci. A bude to rychlost, protože díky mobilní aplikaci už tento krok není potřebné řešit osobně s obsluhou centra nebo na webu. Několik ťuknutí na mobilní obrazovku a máme nakoupeno. A aby klient na nic nezapomněl, přidali jsme také funkci push notifikace. Máme hotovo a spokojený klient je na cestě do vašeho centra. Neukradli jste mu velký kus jeho volného času a nemusel se stresovat s hledáním informací. Přesně tak by to mělo vypadat, aby se k vám zákazník rád vracel. Vylepšili jsme také záložku Oblíbené aktivity, aby vaši klienti měli hned po ruce svoje nejoblíbenější lekce.

Pomůžeme s nastavením

Pokud máte o mobilní aplikaci CLUBSPIRE zájem, ozvěte se nám a společně začneme pracovat na jejím zavedení do vašeho centra. V základní verzi do aplikace nahrajeme logo vašeho centra. A pokud budete chtít, můžeme za příplatek vzhled aplikace doladit k dokonalosti, a na míru vašeho centra, pomocí změny barev nebo například fontu písma. Na ukázku jsme připravili i krátké video, kde můžete vidět pár příkladů použité grafiky a jednoduchý průchod aplikací. Nebo si to chcete nejprve '''vyzkoušet? Žádný problém! V Google Play a App Store najdete demo verzi pod názvem „CLUBSPIRE mobilní aplikace - demo verze“.''' Tak směle do toho!

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více