Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Rezervační systém CLUBSPIRE vyzývá fight cluby

Pro slabé povahy rezervační systémy nejsou! Rozhodně ne takové, které instalujeme ve fight clubech po celé České republice. Za posledního půl roku se portfolio CLUBSPIRE rozrostlo hned o tři taková.

1168.jpg
1168.jpg

Rezervační systémy a bojová umění toho mají hodně společného – dynamika, neustálý progres a propracovaná technika. A jednou z výhod CLUBSPIRE je to, že právě tyto vlastnosti má. Snadné intuitivní ovládání doprovází zákaznická podpora, a tak se nám daří eliminovat případy, kdy vás rezervační systém dostane do kravaty. Navrch máte naopak vždycky vy.

A to nejenom v případě systému, ale celého areálu fight clubu. CLUBSPIRE je složený z množství různých modulů, které si sestavíte přesně na míru podle potřeb vašeho centra. V rozhraní máte zároveň různé typy přehledů, a tak jste vždy v obraze a seznámení s tím, co se ve vašem centru šustne.

1158.jpg
1158.jpg

Jungle BJJ

V pražském fight clubu Jungle BJJ jsme CLUBSPIRE realizovali na počátku roku 2018. Mottem tohoto centra je, že je potřeba pořádně trénovat a zároveň se bavit. A abychom jim pomohli tohoto cíle dosáhnout, pomohli jsme jim usnadnit celkový proces rezervací. Zároveň jsme pro Jungle BJJ vytvořili klíčenky. Ty slouží nejenom prakticky, ale podle slov majitelky i jako suvenýr pro některé návštěvníky a připomenutí toho, že trénují společně s Fernandem Arauje.

1167.jpg
1167.jpg

TKBC Praha

Hvězdu podobného kalibru najdete i v dalším centru, a to konkrétně TKBC Praha. Majitel centra Petr Ondruš stejně jako další nadšenci do bojových umění trénuje pohodlněji díky CLUBSPIRE. Stačí se podívat na jejich trénink a disciplínu a hned pochopíte, že bez pořádného a stabilního zázemí by to nešlo.

1157.jpg
1157.jpg

73GYM BRNO

A abychom nezůstávali jen v Praze, představíme si na závěr i jednu brněnskou realizaci. V létě jsme se vydali instalovat CLUBSPIRE do 73GYM Brno, kde můžete navštěvovat nejenom bojové sporty, ale například i sebeobranu. Mezi trenéry figuruje hned několik zvučných jmen, takže máte opravdu silnou motivaci zajít si zasportovat právě do tohoto centra. A my vám dáme ještě o jeden důvod navíc – usnadnili jsme rezervační proces, takže vám ušetříme čas a nebudeme pokoušet vaše pevné nervy, které budete při tréninku jistě potřebovat.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více