Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Vstupte s CLUBSPIRE do unikátního NUTREND World

1181.jpg
1181.jpg

Patří mezi největší a nejlépe vybavená fitness centra v České republice. Na třech patrech najdete prvotřídní posilovací stroje a další potřebné vybavení. K dispozici máte pokaždé také dozorového trenéra, takže se nemusíte bát, že budete nějaký cvik provádět nesprávně. O jakém skvělém místě to je řeč? NUTREND World.

Známá společnost Nutrend, která patří mezi lídry s produkty sportovní výživy, slaví letos 25. narozeniny. A nadělila si opravdu krásný dárek – NUTREND World.

Až budeme mít cestu k Olomouci, nezapomeňte si sbalit fitness oblečení a po cestě odbočit do Chválkovic. Najdete tam totiž něco, co nemá v Olomouckém kraji obdoby. Fitness centrum, hotel, restauraci a wellness v jednom.

1182.jpg
1182.jpg

Co všechno si můžete vychutnat a užít?

Fitness centrum, která má rozlohu 1 000 m², je vybavené nejmodernějšími stroji a můžete si zajít také na důležitou diagnostiku. A kdo by navíc odolal běžecké dráze přímo na střeše budovy? Anebo si představte, že na takovém místě budete cvičit například jógu.

Posilovna je vybavená posilovacími stroji Hammerstrength, které jsou vyvinuté speciálně pro NUTREND s unikátní technologií e-tréninku. Na svoje si přijdou také adrenalinový nadšenci, kteří mohou využít horolezeckou stěnu.

Kromě sportovní části si můžete užít i kvalitní restauraci, případně se ubytovat v jednom z 24 designových pokojů, které mají většinou výhled na Svatý Kopeček.

1183.jpg
1183.jpg

CLUBSPIRE pomáhá

Tak robustní centrum potřebuje ke svému bezchybnému chodu pomocníka. A my jsme velmi pyšní na to, že jím může být právě CLUBSPIRE. Do centra jsme dodali plnou licenci Enterprise. Z hlediska hardwaru se jedná o dva designové turnikety s LED páskem.

Online rezervace bude možné vytvářet také v intuitivní CLUBSPIRE mobilní aplikaci, na kterou se můžete v nejbližší době tešit. Tak co říkáte? Není čas udělat si například výlet a strávit jeden aktivní víkend v Olomouckém kraji?

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více