Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Vybudujte si vztah se svými zákazníky!

Stejně jako Vy i řada dalších sportovních center zná velice dobře problémy s přetížením recepce – recepční musejí řešit rezervace, platby, rychlé odbavení zákazníků a spoustu dalších věcí, přičemž na rozvíjení vztahu se zákazníky nezbývá čas. Tímto způsobem přicházejí centra nejen o čas, ale i prostředky a hlavně samotné zákazníky.

Na 120 sportovních a wellness center v ČR ví, jak pracovat se svými zákazníky.

Toto jsou jejich zkušenosti:

Spokojení zákazníci Vám přinášejí největší zisk – sportovní centrum navštěvují pravidelně a rádi, doporučují jej svým přátelům i známým, ale především u Vás udělají největší útratu. Nejčastější chybou je proto brát takovéto zákazníky jako samozřejmost a nestarat se o jejich potřeby tak, jak si to zaslouží. Nebo hůř – nestarat se o ně vůbec.

Jak si udržet zákazníka k jeho i Vaší spokojenosti?

Stálí zákazníci jsou největším bohatstvím sportovních i wellness center – víte, že se k Vám rádi a pravidelně vracejí, neostýchají se Vás doporučit svým přátelům i známým a některé z nich dokonce přivádějí s sebou. Jsou pro Vás nejen stabilním zdrojem příjmů, ale také neocenitelnou reklamou.

Udržujte jejich pozornost

Potěšilo by Vás, kdybyste od centra obdrželi blahopřání k narozeninám s poukázkou na masáž zdarma? Mělo by to pozitivní vliv na Váš vztah k danému centru? Určitě ano. Věrní zákazníci si nejvíce všímají takovýchto maličkostí. Díky CLUBSPIRE můžete například přání k narozeninám snadno a automaticky rozesílat pomocí přednastaveného e-mailu. A pokud takovou příležitost spojíte se zajímavou nabídkou, např. poukázkou, slevou nebo speciální službou, vzbudíte u klientů ještě větší zájem. Aktivní komunikací se zákazníky můžete zvýšit návštěvnost centra až o 50 %! Vyhodnocujte nejvěrnější zákazníky a odměňte je dárkovým certifikátem nebo přeřazením mezi VIP klientelu. Odvděčte se těm, kteří k Vám přivedli nové zákazníky.

Využívejte předplacené služby

Nejen, že u Vás stálí zákazníci utratí nejvíc, především se nebojí svěřit Vám své peníze prostřednictvím permanentek, členských příspěvků nebo kreditů. Motivujte je k nákupu těchto služeb, díky nim totiž získáte větší vytíženost, cash flow a možnost lépe plánovat. Navíc je psychologicky dokázáno, že zákazník při bezhotovostních platbách utratí více – přes 30 % klientů při platbě depositem neřeší cenu za doplňkové zboží, služby nebo občerstvení.

Prodávejte předem balíčky služeb za zvýhodněnou cenu nebo s různými výhodami

Podnikáte ve wellnessu? Nabídněte deset vstupů do vířivky se zapůjčením ručníků zdarma. Provozujete fitness centrum? Nabídněte členům při každé návštěvě iontový nápoj za poloviční cenu. Spravujete squashová, tenisová či jiná sportovní centra? Nabídněte klientům zvýhodněný předplacený kredit a utratí u Vás mnohem víc.

Ušetřete tisíce korun během jediného měsíce

V příštím díle zjistíte, jak jak CLUBSPIRE pomohl H-Centru ušetřit 26.700 Kč za měsíc!

Stejné problémy pomohl CLUBSPIRE vyřešit také dalším 120 sportovním a wellness centrům. Svěřte se i Vy do péče odborníků – objednejte si ukázku zdarma ještě dnes.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více