Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy
  • CLUBSPIRE prakticky

Dokonalý zaměstnanecký benefit: Vlastní firemní fitness

Ve zdravém zaměstnanci zdravá pracovní energie. Trochu jsme pozměnili klasické rčení, které říká, že ve zdravém těle se ukrývá zdravý duch. Víme totiž, že pro firemní zaměstnance může být fitness centrum nejenom skvělou psychohygienou, ale zároveň i cenným benefitem, který bez nejmenších pochyb zvedne hodnotu vaší firmy pro stávající i budoucí zaměstnance.

Trendem současných firem jsou vyšperkované open space prostory, které jsou protkané barvami, klidovými zónami, naplněnými ledničkami nebo různými hrami. Dávno už nestačí stravenkový systém nebo perfektní kávovar. Šikovní a zkušení mileniálové dobře vědí, že si mohou vybírat. Mají dobrý přehled, a to nejenom díky tomu, že firmy se často a rády svou péčí o zaměstnance chlubí na sociálních sítích. Lidé hledající práci dokonce mívají vytipovanou konkrétní společnost, protože vědí, že má příjemné zázemí, prostor pro vzdělávání nebo různé typy firemních akcí.

Zaměstnanci žádají víc a mohou si vybírat

Stačí se ale porozhlédnout po trhu a zjistíte, že většina progresivních a kreativních firem na tohle už přišla. Před deseti lety unikát a ideální zaměstnavatel, dnes už pomalu standard. Tato konkurenční výhoda se vám najednou začíná vytrácet a vy jako zaměstnavatel musíte hledat další možnosti, jak v očích potenciálních zaměstnanců zvednout svoji hodnotu.

Jedno řešení by tu bylo a CLUBSPIRE stojí u jeho realizace. Má totiž na kontě dvě plně funkční a dvě firemní fitness v progresu pro firmy Johnson & Johnson, Škoda Auto, Slovnaft a Shape Fitness Centrum. Bude vaše společnost tou další vlajkovou lodí?

Cvičební zóna nebo rovnou fitness na míru

Celý den sedíte v kanceláři nebo jezdíte po klientech. Hlavu máte plnou práce, každou chvíli vyhlížíte z okna a přejete si být někde venku a pořádně protáhnout tělo. Kdo na tohle někdy během pracovního týdne nemyslel? Máme pro vás a vaše zaměstnance řešení. Není nic lepšího než možnost zacvičit si na hrazdě nebo se projet na spinningovém kole. Rozproudit krev před samotným začátkem pracovního dne by taky ocenil nejeden zaměstnanec.

Možná nemáte ve své firmě tolik prostoru, abyste zařídili celou funkční a kardio zónu jako ve specializovaném fitness centru. S tím vám ale dovedeme pomoct. Stačí i menší místnost, ze které díky volbě vhodného náčiní uděláte plnohodnotné cvičební prostory.

Full service řešení

CLUBSPIRE zkušenosti s těmito instalacemi má, a kromě přístupového systému, který bude monitorovat aktivitu vašich zaměstnanců, vám společně s našimi obchodními partnery dovedeme dodat i potřebné vybavení. Nepotřebujete ani web, protože ten vám dovedeme taktéž vyrobit přesně na míru. Kromě rezervačního systému pro kontrolu míst můžete mít také mobilní aplikaci, díky které si vaši zaměstnanci místo rezervují kdykoliv a odkudkoliv.

Nezáleží na tom, jestli máte rozpočet 50 nebo 500 tisíc, prostory velikosti tenisového hřiště nebo zkušební kabinky. Kreativita a stoprocentní efektivita je naší prioritou a věřte, že společně dovedeme vaši firmu posunout na úplně jiný level. A vaši HR a recruiteři se už teď těší, jak budou potenciálním kandidátům ukazovat vaši novou cvičební zónu.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více