Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Multifunkční projekt Trojhalí

Seznamte se s multifunkčním projektem Trojhalí, kde byl náš systém nedávno úspěšně implementován. Jedná se o jeden z největších objektů pro sportovní a kulturní vyžití na Moravě.

Ostravský projekt Trojhalí je jedinečným prostorem určeným pro širokou veřejnost, krerá zde najde jak kulturní tak sportovní vyžití. Objekt se nachází v obnoveném industriálním areálu, který dává celému projektu punc originality.

Multifunkční prostory nabízí možnosti uspořádání různých kulturních a společenských akcí jako jsou koncerty nebo dětské dny. Zároveň je k dispozici sportovní centrum v samostatném objektu. Sportovci zde mohou využít 2 tělocvičny uzpůsobené pro volejbal, badminton, basketbal, florbal a další sporty. Vybudováno je také zázemí pro občerstvení, ve kterém si můžete po sportu v klidu odpočinout. Způsobů, jak strávit v areálu Trojhalí váš volný čas je opravdu nespočet.

Podívejme se tedy, co vše systém CLUBSPIRE v rámci tohoto jedinečného projektu zajišťuje.

Jedná se zejména o komplexní správu řízení celého centra, jejímž základním kamenem je online rezervační systém, který najde do budoucna své uplatnění při předprodeji lístků na kulturní a společenské akce. Online rezervace jednotlivých sportovišť jsou potom samozřejmostí. Klient má tedy možnost z tepla domova vybírat z široké nabídky služeb tohoto originálního sportovně-kulturního centra.

Pokud se chcete dozvědět více o našich řešeních na míru, neváhejte nás kdykoli kontaktovat.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více