Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Naplňte optimálně kapacitu Vašeho centra!

Nedostatečné nebo dokonce nevhodné vytížení objektů je problémem nejen pro Vás, ale i pro celou řadu těch, kteří provozují sportovní či wellness zařízení – někdy do sportovního centra nepřijde nikdo, jindy se pro změnu nenajde místo pro všechny zájemce. Takto přicházejí centra naprosto zbytečně nejen o prostředky, ale i zákazníky samotné.

Na 120 sportovních a wellness center v ČR ví, jak optimálně naplnit své kapacity.

Toto jsou jejich zkušenosti:

Nedovolte nezodpovědným zákazníkům připravovat Vás o peníze a čas, nebojte se je penalizovat, když se zarezervují, ale nakonec nepřijdou. Vaše pravidelná klientela to pochopí a bude respektovat, zatímco Vy přestanete prodělávat kvůli horšímu využití kapacit v méně exponovaných časech a budete mít své objekty stále vytížené.

Jak dosáhnout lepšího vytížení vlastního centra?

Čím větší centrum provozujete, tím větší mají neuskutečněné rezervace vliv na Vaše tržby. Zbytečně blokují místo, které by rádi využili jiní zákazníci a navíc je kvůli tomu v sázce i obliba Vašeho centra. Jak to? Navenek to vypadá, že kapacita centra je zcela zaplněná, ve skutečnosti tomu tak ale není – a zákazníci to vědí.

Storno poplatky Vám ušetří tisíce

Rezervace bez stornopoplatku je dobrý sluha, ale špatný pán. Měla by sice přinášet tržby, ve skutečnosti na ní však můžete i prodělat. Zavedení stornopoplatků má dvojí efekt – přiměje zákazníky dodržovat svoje rezervace a zároveň přinese i zisk ve formě samotných stornopoplatků. V systému CLUBSPIRE můžete nastavit sankce za stornování rezervace podle doby, kdy došlo ke zrušení rezervace. Vybírejte pevně danou částku, procentuální podíl z ceny rezervace, nebo kombinujte obojí – např. za zrušení do 2 dnů před začátkem rezervace účtujte 20,- Kč, do 12 hodin před rezervací 50% ceny a v případě zrušení méně než 3 hodiny předem 100%.

V H-centru byly storno poplatky zavedeny už v roce 2007. Tehdejší ředitel Ing. Pavel Mužík potvrzuje jejich účinnost: „Na storno poplatcích jsme za první měsíc vybrali 26 700,- Kč. Kromě toho má zavedení storno poplatků vliv na zvýšení vytížení sportovišť, což je vzhledem k plné sezóně velmi důležité.“

Na zrušené rezervaci vydělejte až 200 %

Stornopoplatky skvěle doplní systém náhradníků, který prodej rezervací maximálně zefektivní. Na jakoukoli rezervaci totiž v CLUBSPIRE můžete vytvořit libovolný počet náhradníků, kteří budou v případě jejího zrušení upozorněni prostřednictvím automaticky generovaného e-mailu či SMS. Na jedné zrušené rezervaci tak můžete vydělat až 200 % její původní ceny – až 100% na storno poplatku a dalších 100% díky uskutečněné rezervaci. Náhradníky přitom může určit manažer centra, recepční nebo zákazník, který má přístup do rezervačního webového klienta.

CLUBSPIRE dlouhodobě spolupracuje s více než 120 sportovními i wellness centry, kterým přináší více zákazníků a méně starostí. Svěřte se i Vy do péče odborníků – objednejte si ukázku zdarma ještě dnes.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více