Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Největší Cross Fit Park v Evropě

Seznamte se s velmi ambiciózním projektem Cross Fit New Park v Brně, který otevřel své brány na konci října. Pro tým CLUBSPIRE, který vyvinul a implementoval komplexní software pro správu tohoto sportoviště na míru, to byla velká výzva. Jak se s ní vyrovnal? To se dozvíte v našem příspěvku.

Cross Fit New Park je se svou celkovou cvičební plochou 800m² opravdu ojedinělým sportovním centrem. To nabízí širokou škálu posilovacích aktivit díky jeho bohatému vybavení. Najdete zde stanoviště pro vzpírání, zvedání těžkých pneumatik, prostor na tahání saní, GHD, slamball, těžké řetězy, místo pro gymnastiku, jógu a mnoho dalšího.

O zákazníky je velmi dobře postaráno. Důkazem je prostorné zázemí se sprchami, masérnou a příjemným posezením po tréninku o ploše 400m².

Protože je o tento stále více populární druh sportovní aktivity velký zájem, musí tomu odpovídat také software pro jeho řízení.

V případě brněnského Cross Fit New Parku přinesl tým CLUBSPIRE robustní řešení, které obsahuje:

  • vstupový systém pro open gym,
  • správu prodeje zboží na baru,
  • správu členství, permanentek a zákaznického kreditu,
  • zamezení černým vstupům pomocí čipových čteček u vstupů do šaten,
  • pokročilé marketingové nástroje umožňující kvalitní komunikaci se zákazníky (e-mail, SMS, slevové vouchery, manažerské přehledy, segmentaci skupin zákazníků v databázi a další praktické nástroje).

Všechny výše uvedené funkcionality se již velmi dobře osvědčily v ostrém provozu centra a pomohly tak tomuto velkému projektu získat spoustu nových zákazníků. Těch ale není nikdy dost, proto přejeme našemu partnerovi hodně úspěchů do budoucna!


Pokud vás zaujal způsob, jakým systém CLUBSPIRE dokáže velkým sportovním centrům vyřešit jejich komplexní správu, neváhejte nás kdykoli kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací.



Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více