Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Plně automatizované sportovní centrum

Spokojenost se systémem CLUBSPIRE se stále zvyšuje a ruku v ruce s tím jde i jeho rozšiřování do dalších sportovních center. Díky vysoké míře automatizace pomáhá s růstem provozní efektivity i tržeb, ostatně přesvědčte se sami.

Plzeňský projekt Kalikovský mlýn je díky širokému využití modulů CLUBSPIRE jedním z prvních plně automatizovaných sportovních center v ČR. To svým majitelům šetří nemalé finanční prostředky zejména v oblasti provozních nákladů. Podívejte se spolu s námi, v čem to spočívá.

Největší úspory přináší samoobslužný provoz, který zákazníkům umožňuje průchod sportovištěm bez jakékoli asistence. Systém obstará vše od webových rezervací přes průchod turniketem až po zamknutí šatní skříňky. To vše pomocí čipové karty, kterou má zákazník u sebe.

Díky automatizovanému řízení objektů navíc dochází ke značným úsporám i na osvětlení, výtápění a klimatizaci sportovišť, které jsou adekvátně připraveny pouze v době jejich vytížení (synchronizace s webovými rezervacemi). Není tedy nutný jakýkoli zásah obsluhy, která se tak může věnovat prodeji doplňkového sortimentu a občerstvení.

Vysoká míra zákaznického komfortu je přesně tím, co sportovní centrum nejvíce odliší od konkurence. Začíná si to uvědomovat čím dál více jejich majitelů, proto nás neváhejte kdykoli kontaktovat, rádi se podělíme o své bohaté zkušenosti.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více