Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Tipy na získání loajálních zákazníků sportovních center - I. část

Vidět ve vašem fitku stále nové tváře, vás určitě moc těší, ale jaký je to teprve pocit, když se několikrát týdně potkáte se starými známými, kteří k vám chodí cvičit už od nepaměti? Každé centrum potřebuje obojí – zákazníky nové, kteří se třeba přestěhovali, nebo chtějí vyzkoušet nové sporty a stejně tak zákazníky loajální, kteří fitko podrží, když není zrovna první týden v lednu a sportoviště nepraská ve švech díky lidem toužících splnit si svá hubnoucí předsevzetí.


Někde na pomezí jsou zákazníci, kteří k vám chodí třeba 3 měsíce, zatím je to baví, líbí se jim u vás, ale co udělat proto, aby fitko nezměnili?

Velkou roli samozřejmě hraje vybavení posilovacími stroji, šířka nabídky sportů, schopnosti trenérů či rozvrh lekcí vycházející vstříc zákazníkům.

Jenže se může stát, že přesně to stejné nabízí sportovní centrum o dva bloky dál. Kromě dojmů, které si klient z fitka odnáší, je neméně důležité, že si na fitko vzpomene i doma z gauče, a to nejen kvůli tomu, že ho po náročné lekci bolí celé tělo. :-)



Stávající klienty můžete oslovit online například e-mail marketingem. Chcete nabídnout vašim klientům akční permanentky? Není nic jednoduššího, než využít modul e-mail v systému CLUBSPIRE.

Kromě manuálně vytvořených e-mailů můžete využít také automatických zpráv, které klienty upozorní na stav jejich účtů, blížící se rezervaci, nebo jejich prostřednictvím dostanou přání k narozeninám.

Pro ještě přesnější zacílení si můžete vybrat, že e-mail obdrží třeba ženy ve věku 25-35 let, které mají předplacený kredit.



Další tipy, jak zvýšit loajalitu zákazníků například pomocí sociálních sítí, se dozvíte v druhé části článku.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více