Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Wellness Orion, Brno Lesná spolupracuje s CLUBSPIRE

1298.jpg
1298.jpg

Ideální místo na krásný wellness víkend

Wellness Orion je součástí stejnojmenného hotelu a nachází se na severu Brna. Nabízí se jako ideální místo pro všechny, kdo jsou na služební cestě, nebo si chtějí užít wellness a relax v centru Brna.

1299.jpg
1299.jpg

Nové wellness v Brně

V Orion Wellness si každý najde svoje. Můžete si zacvičit ve fitness vybaveném stoji Star Trac, jít si zaplavat do bazénu nebo si odpočinout v jedné ze 4 saun. Pokud hledáte soukromí, tak využijte privátní whirlpool. Služby je možné kombinovat díky balíčkům služeb s výhodnou cenu. Na služby je také možné využít kartu MultiSport. Jako bonus si můžete vychutnat pokrmy s nádechem italské kuchyně v přízemí budovy.

1300.jpg
1300.jpg

CLUBSPIRE řešení

Pomohli jsme s integrací systému tak, aby bylo možné kontrolovat celý provoz wellness. Oživili jsme turniket, který zde již měli nainstalovaný, vyměnili jsme čtečky a propojili ho se systémem. Také jsme vybavili recepci. Pravidelní návštěvníci využívají k identifikaci věrnostní karty. Pro pohyb po provozu dostanete čipové hodinky, kterými se identifikujete na recepci, uzavřete si šatní skříňku a také projdete přes turniket. V online rezervacích máte možnost se zaregistrovat, nebo si dobít deposit. Díky tomu ušetříte čas strávený na recepci. Část plateb za údržbu systému jsme vyřešili formou firemního barteru, který rádi využíváme.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více