Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Prosecco Residence Hardy aneb Když je spokojený klient vaší vizitkou

Zážitek nemá žádné parametry kromě jediného, a tím je hloubka. Na silný prožitek z pobytu nebo výborného jídla vsadil jeden z našich dalších klientů, kterým není nikdo jiný než Prosecco Residence Hardy. Pro tohoto klienta ale CLUBSPIRE nepracuje poprvé.

1118.jpg
1118.jpg

Jeden majitel, dvě skvělá místa

Rezervační systém CLUBSPIRE si klient nejprve objednal pro prvotřídní slovenský RM Sport Resort. V tomto fitku nechybí skupinové lekce, ani funkční zóna s boulderingovou stěnou nebo Fight Club. Na svoje si jednoduše přijde každý. A protože nám vzájemná spolupráce funguje dobře, rozhodl se majitel CLUBSPIRE integrovat i do jeho dalšího projektu Prosecco Residence Hardy.

1119.jpg
1119.jpg

CLUBSPIRE a Plazaro společně

Jižní Morava ukrývá spoustu pokladů a jedním z takových skvostů je Prosecco Residence Hardy. Romantická stavba vsadila na kombinaci italského Toskánska spolu s tradiční moravskou pohostinností. Nadstandardně vybavené pokoje, dokonale zásobený vinný sklep a malebná moravská příroda. Co víc si přát? K dokonalosti chybí snad už jen bezproblémový chod celého areálu. A právě ten zajišťuje rezervační systém CLUBSPIRE ve spolupráci v hotelovým systémem Plazaro.

1120.jpg
1120.jpg

Bez čeho by to nešlo?

Aby mohlo všechno bezproblémově fungovat, bylo potřeba do rezidence dodat vybrané moduly. Mezi nimi je to například EET, tisk objednávek z kuchyně nebo touch obrazovka pro správu systému. A to by se samozřejmě neobešlo bez hardwaru, který v tomto případě reprezentují dvě pokladní tiskárny, tiskárna objednávek včetně bzučáku, dvě čtečky karet a čipů. Útratu z CLUBSPIRE systému jsme schopni klientovi poslat na hotelový účet, a tím pádem odpadávají starosti se dvěma účetními systémy nebo dvěma typy účtenek. Zároveň se návštěvník identifikuje rezidenční kartou a nemusí se tak starat o to, kde má peněženku. Díky propojení CLUBSPIRE a Plazara vznikl důmyslný systém, který nejenom usnadní obsluhu zaměstnancům, ale zároveň zpříjemní a zjednoduší pobyt všem návštěvníkům. Nezní to lákavě?

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více