Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Marketingové tipy

Jak CLUBSPIRE motivuje k návštěvě fitcentra

V řadě našich článků jste se mohli dozvědět o výhodách, které rezervační systém CLUBSPIRE přináší vašemu fitcentru a kolik práce a času ušetří vám a vašemu personálu. Rezervační systém je tu ale hlavně pro vaše zákazníky! Dokážete si představit, jaký nespočet výhod mají online rezervace pro ně?

Informace o svém účtu, platných permanentkách a rezervacích najdou přehledně na jednom místě. Jak prostředí online rezervací vypadá, si můžete prohlédnout v našem článku. V dnešní uspěchané době, kdy se plány mění z minuty na minutu, není nic jednoduššího, než se přihlásit do CLUBSPIRE a rezervovat si ranní hodinu spinningu třeba o půlnoci. V případě telefonických rezervací by to bylo nemožné - nejenom, že by na recepci telefon už nikdo nezvedl, ale také by zákazník nevěděl, zda je na hodině ještě volno.


Díky CLUBSPIRE budou vaše hodiny vždy plné

Rezervační systém se storno poplatky je také silným motivátorem. Jít dnes večer do kina, nebo do fitka na rezervovanou hodinu? Storno poplatek v 50% či 100% výši ceny lekce toto rozhodování značně urychlí a to ve váš prospěch, protože nevyužité místo nepřijde nazmar. Zákazníky čekající na uvolnění místa na jejich hodině potěšíte modulem náhradníka, který jim s dostatečným časovým předstihem dá vědět, zda o svoji oblíbenou lekci nakonec nepřijdou.







Plánování lekcí zajistí pravidelnost tréninku

Možností, jak své zákazníky motivovat k návštěvě fitcentra je spousta. Umožněte jim rezervaci lekcí na 14 dní dopředu, pokud to pro vás není problém. U zákazníků, kteří chodí pravidelně, můžete předpokládat, že si návštěvu oblíbené lekce nenechají ujít. Oni navíc ocení, že mají možnost si svůj cvičební plán naplánovat dopředu, bez obav, že na poslední chvíli bude lekce už obsazená. Naopak zákazníci, kteří s cvičením teprve začínají, nezapomenou na hodinu přijít, protože jim přijde upozornění e-mailem či sms v nastavenou dobu před začátkem lekce.

Rezervační systém CLUBSPIRE představuje silný motivační nástroj a vašim zákazníkům tak nebude nic bránit v jejich touze vyplavit endorfiny právě ve vašem fitku.




Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více