Ukázka zdarma

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Brněnská legenda znovu ožívá a CLUBSPIRE je u toho

Známé brněnské Bobycentrum s hotelem, restauracemi, velkými multifunkčními prostory a sportovním zázemím je opět plné života. Posledním krokem k úplnému znovuotevření bylo zprovoznění prostor fitness centra a squashových kurtů, na kterých se významně podílel i CLUBSPIRE. Podívejte se spolu s námi, jakým způsobem dokázal náš tým tomuto proslulému centru pomoci.


Bobycentrum je multifunkční areál stojící již více než 20 let v brněnské městské části Královo Pole. Za dobu své existence několikrát změnil svého majitele a dlouho byl dokonce zcela uzavřen. V posledních měsících ale dochází k postupnému znovuotevření jednotlivých částí centra. Posledními z nich jsou fitness centrum a squashové kurty, kde se může CLUBSPIRE pochlubit dodávkami softwaru a hardwaru pro jejich komplexní správu.

Fitness centrum Boby

Milovníci samostatného cvičení i různých skupinových lekcí si přijdou na své ve velkém fitness centru, které bude již brzy nabízet svým zákazníkům velmi široké portfolio služeb od individuálních tréninkových plánů a trenérů až po různé skupinové lekce (TRX, Bosu, jógu apod.)

Po cvičení na klienty centra čeká již od začátku dubna také možnost relaxace v sauně či soláriu. Svou návštěvu pak mohou zakončit klidným posezením v příjemném prostředí kavárny.

Fitness centrum Boby má do budoucna poměrně ambiciózní plány, proto se již v rámci příprav ke znovuotevření jeho majitelé intenzivně zajímali o možnosti efektivní správy centra, zejména na poli dodávky komplexního softwaru.

Hlavními požadavky byly zajištění webových rezervací pro klienty centra spolu se zavedením správy členských účtů propojených s čipovými kartami a kreditovým systémem - to vše ideálně ještě spojené s pokladním systémem synchronizovaným s účetnictvím a skladovým hospodářstvím.

Všechny požadavky majitelů nejlépe zvládl software pro správu fitness center CLUBSPIRE. Náš tým tak v minulém týdnu dokončil kompletní instalaci.

Squash

Squashové centrum Boby je dalším z objektů rozsáhlého areálu, ve kterém tým CLUBSPIRE zrealizoval komplexní instalaci řídícího softwaru.

Centrum nabízí svým zákazníkům kromě 5-ti kurtů také zázemí pro občerstvení a odpočinek po sportování. K dispozici je velkoplošná TV ke sledování sportovních přenosů a dostatečný komfort najdou klienti centra i v šatnách a sprchách.

Cílem zavedení nového softwaru pro správu tohoto sportovního centra bylo zejména zvýšení zákaznického servisu. K tomu slouží webové rezervace rozšířené o elektronické platby, systém čipových karet se správou členství a kreditovým systémem a mnoho dalších "vychytávek" jako třeba automatické ovládání osvětlení jednotlivých kurtů. Samozřejmostí je také prodej občerstvení pomocí dotykové obrazovky s modulem Touch, který zajišťuje také synchronizaci se skladovým hospodářstvím.


Pokud se chcete dozvědět více o našich řešeních pro klienty po celé ČR a SR, neváhejte nás kdykoli kontaktovat.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít Popup

Aktuálně o CLUBSPIRE

wellness orion a clubspire

Představujeme Vám WELLNESS ORION

Moderní wellness centrum ve čtvrti Lesná v Brně.<br> V rozhovoru jsme se podívali na použití technologií k vylepšení zážitků z wellness služeb.

12.2.2024
Více
kera

Bezobslužné keramické studio

V centru Brna se otevřela keramická dílna, kde si můžete zajít např. na hrnčířský kruh a dovnitř se dostanete za pomocí pin kódu.

16.1.2024
Více
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 11.09.32

Rosteme s vámi

V roce 2023 naši klienti otevřeli své další pobočky a my jsme byli u toho! Systém umožňuje nastavit pobočky přímo v původním prostředí a umožní tak hladký přechod.

9.11.2023
Více